Storris doet een heleboel met tekst en creativiteitWat doet Studio Storris dan? Nou, eigenlijk een heleboel. Ik bied taaldiensten en creatieve diensten aan. Omdat verandering van spijs doet eten, probeer ik veel variatie aan te brengen in het werk dat ik aanneem. Ik hou me een groot deel van mijn tijd bezig met alles wat met de Nederlandse en Engelse Taal te maken heeft, zoals

Creativiteit stopt niet bij woorden

Ik doe nog een heleboel andere zaken die om een creatieve geest vragen. Denk hierbij aan:

  •  op maat gemaakt artwork voor persoonlijke gelegenheden, zoals geboortekaartjes en trouwkaarten
  •  commercieel creatief werk, zoals flyers en brochures, boek- en tijdschriftontwerp en -opmaak, webdesign en huisstijl
  •  conceptualisatie van je ideeën, oftewel het jou helpen je idee uit te werken naar een compleet concept
  •  interieurontwerp (alleen voor durfals)

Meer zien? Ik deel regelmatig dingen op Instagram en Pinterest.

Om je een beetje een idee te geven wat mijn diensten inhouden, heb ik voor een aantal van de werkzaamheden die ik aanneem een aparte pagina gemaakt. Je kan er komen door middel van het slide out menu of via de links hierboven. Dit wil niet zeggen dat ik me hiertoe beperk. Heb je een project dat mij op een creatieve manier los kan laten gaan en waarvan je denkt dat het bij me past? Neem vooral contact met me op! Ik ben altijd in voor een uitdaging en wat nieuws…

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren