vertalingen engels nederlandsIk ben een op universitair niveau afgestudeerd taal- en letterkundige. Onderdeel van mijn studie was vertalen en tolken, zowel van het Engels naar het Nederlands als andersom. Vertalen gaat mij heel makkelijk af. Ik werk snel en efficiënt, zonder de toon en stijl van de originele tekst te verliezen. Of Engels of Nederlands de brontaal is, maakt voor mij niet veel uit. Ik beheers beide talen alsof ze mijn moedertaal zijn en schakel tijdens  vertalingen moeiteloos van de één naar de ander.

Ik heb ervaring met vele soorten vertalingen, van commerciële teksten tot fictionele boekwerken. De onderwerpgebieden waar ik het meeste ervaring mee heb zijn biologie, gezondheid en geneeskunde, voeding, kunst, media, onderwijs, algemeen zakelijk, algemeen en fictie (niet noodzakelijkerwijs in volgorde van belangrijkheid). Aarzel vooral niet contact op te nemen voor teksten met andere onderwerpen.

Teksten en vertalingen in één klap

Omdat ik zowel schrijver als vertaler ben, kun je niet alleen je vertaalwerk door mij laten doen. Ik kan ook de originele teksten voor je schrijven. Hierbij maakt het wederom absoluut niets uit of die tekst in het Nederlands of Engels is. Ik schrijf in beide talen even makkelijk. Wel zo fijn als je bijvoorbeeld een website wilt lanceren die tweetalig is en het gemak van één aanspreekpunt wilt hebben.  Daarnaast weet je zo zeker dat de toon en schrijfstijl op beide plaatsen overeenkomt. Dit helpt ervoor te zorgen dat jouw sites en daarmee je bedrijf, initiatief of organisatie professioneel overkomt. Ga je helemaal voor het gemak van een one stop shop? Ik kan je ook helpen met je huisstijl en je webdesign.

Toen ik een nieuwe website voor mijn Afrikaanse muziekweekend in het Nederlands en Engels nodig had, heb ik Emma hiervoor ingehuurd. Niet alleen schreef ze mijn kladjes om naar begrijpelijke en aantrekkelijke teksten, ze vertaalde ze ook nog eens perfect. Vervolgens ontwierp en maakte ze een website die de sfeer van Tuka Tuka volmaakt vastlegde. En snel! Ik krijg regelmatig complimenten van mijn bezoekers.

P.D. Verbaan, Tuka-Tuka

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren